Pungi de vidat reutilizabile + pompa de vid Laica VT3520

lei65.00 lei52.00

Pungi de vidat reutilizabile + pompa de vid Laica VT3520

Cantitate
Compara
Categorie:

Pungi de vidat reutilizabile + pompa de vid Laica VT3520Pachetul contine: 5 pungi pentru vidat alimente reutilizabile de dimensiuni 22 × 34 cm;5 pungi pentru vidat alimente reutilizabile de dimensiuni 26 × 34 cm;o pompa manuala de vidat;un accesoriu pentru inchidere ermetica.Mod de utilizare:Introduceti in punga alimentele prin deschiderea laterala prevazuta cu fermoar;Inchideti bine punga utilizand accesoriul pentru inchidere ermetica;Aseazati duza pompei de aspirare peste duza de vacuum a pungii;Utilizati pompa manuala pentru a crea vacuum.Pungile refolosibile Laica se pot utiliza in frigider sau in congelator.Pungile refolosibile Laica VT3520 se pot folosi cu pompa manuala din dotare sau cu masinile de vidat LAICA modelele VT3120, VT3119, VT118, VT3117, VT3104 utilizand accesoriul AHI031.Vidarea este o tehnică de ambalare a produselor alimentare bazată pe reducerea presiunii absolute a aerului din interiorul unei pungi sau recipient, care are scopul de a elimina oxigenul prezent în acesta. Oxigenul este, de fapt, responsabil de deteriorarea alimentelor prin reacÅ£ia chimică numită oxidare. Aerul contribuie, de asemenea, la proliferarea majorităţii tipurilor de microorganisme. Ambalarea în vid prelungeşte perioada de conservare a multor alimente, reducând oxidarea şi prevenind proliferarea microbiană. Ambalarea în vid prelungeşte perioada de conservare a produselor de 3-4 ori.Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:

Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC)
Timp de conservare in conditii normale de depozitare
Timp de conservare dupaambalare in vid

Carne
4-5 luni
15-20 luni

Peste
3-4 luni
12 luni

Legume
10 luni
18-24 luni

 

Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC)
Timp de conservare in conditii normale de depozitare
Timp de conservare dupaambalare in vid

Carne cruda
2-3 zile
6-9 zile

Peste proaspat
1-3 zile
4-5 zile

Vanat
2 zile
6 zile

Salam feliat
4-6 zile
22 zile

Salam
7-14 zile
25-40 zile

Cascaval
6-20 zile
25-60 zile

Legume
1-4 zile
8-10 zile

Fructe
5-8 zile
10-14 zile

Paste/Orez/Lasagna
2-3 zile
6-9 zile

Carne gatita
3-4 zile
10-15 zile

Dulciuri, deserturi
5 zile
18-20 zile

 

Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC)
Timp de conservare in conditii normale de depozitare
Timp de conservare dupa ambalare in vid

Paine
2 zile
6-8 zile

Biscuiti
4-5 luni
12 luni

Paste/orez
6 luni
12 luni

Faina
4 luni
12 luni

Cafea
3 luni
12 luni

Ceai
5 luni
12 luni

Fructe uscate
4 luni
12 luni

Parerea cumparatorilor
0
0 pareri
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
Reviews

Inca nu exista nici un review pentru acest produs. Daca l-ai folosit, te invitam sa il lasi tu pe primul.

Scrie un review pentru acest produs

Produsul pentru care scri review este “Pungi de vidat reutilizabile + pompa de vid Laica VT3520”

0

TOP

X