Pachet PROMO: Aparat de ambalare in vid Laica VT3120 Profesional + 15 pungi de vidat 25 x 30 cm

lei715.00 lei572.00

Laica VT3120 Professional

Aparat de vidat cu pungi cadou

Cantitate
Compara
Categorie:

Pachetul promo include:Aparat de vidat Laica VT3120 Professional                                                                    +15 pungi de vidat 15×30 cm oferite fara cost suplimentar in cadrul pachetului.Aparat de ambalare in vid Laica VT3120Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3120 Professional.
Aparatul de vidat Laica VT3120 Professional absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic. 
Laica VT3120 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere dotat cu pompa dubla de aspirare. 
Comandarea functiilor se face de la cele 7 taste. Display-ul de pe capac indica progresul procesului selectat. 
Puterea de aspiratie se poate selecta intre cele doua moduri de vacuum: normal sau delicat. 
Puteti opta pentru 3 tipuri de sigilare a pungii pentru alimente uscate, umede sau ude. 
Aparatul de vidat Laica VT3120 este dotat cu functia de marinare rapida. 
Pentru o utilizare mai usoara, aparatul de vidat Laica VT3120 este prevazut cu compartiment pentru pastrarea rolei si cutter pentru o taiere facila a rolei la dimesiunea potrivita. Utilizarea aparatului: 
Tasta „VACUUM”: apăsând această tastă puteți selecta puterea de aspirație a aparatului: GENTLE pentru alimente delicate și fragile, NORMAL pentru toate celelalte alimente. Tasta „FOOD”: apăsând această tastă puteți selecta tipul de lipire al aparatului: DRY pentru alimente uscate care au nevoie de timp scurt de sigilare, MOIST pentru alimente umede care conÅ£in lichide și WET pentru alimente ude.
Tasta „AUTOMATIC/STOP”: aparatul va selecta automat ciclul de aspiratie și sigilare a pungii.
Tasta “SEAL”: dacă apăsaţi această tastă aparatul va efectua sigilarea; se blochează aspirarea aerului şi punga este sigilată în mod automat.
Tasta “PULSE VACUUM”: această tastă permite vidarea cu impulsuri, la apăsare începe aspirația iar la eliberare se opreste.
Tasta “CANISTER”: apăsând această tastă aparatul va incepe ciclul de vidare pentru recipiente.
Tasta “MARINATE”: apăsând această tastă aparatul va incepe ciclul specific pentru marinare rapidă.
Afisaj “PROGRESS”: indicator luminos numeric care arata progresul procesului selectat.
In cazul alimentelor fragile, utilizatorul poate comanda, oricand considera necesar, oprirea procedeului de vidare si sigilarea pungii prin apasarea tastei SEAL.

Pentru o sigilare cat mai sigura a pungilor, aparatul este dotat cu banda dubla de sigilare. 
Aparatul de vidat este dotat cu camera de colectare a lichidelor pentru a permite eliminarea eventualelor lichide in exces. 
Compresorul are o capacitate maxima de aspiratie de 20 litri/minut. 
Poate vida hrana uda, umeda si alimente uscate. 
Aparatul de vidat Laica VT3120 Professional vine pregatit cu: 
o rola cu dimensiuni 20 x 500 cm; o rola cu dimensiuni 28 x 500 cm.
Laica VT3120 Professional este in garantie timp de 2 ani.

Specificatii tehnice: 
debit de aer 20 l/min; putere compresor 130W;
putere de aspirare -900 mbar;
alimentare la priza;
dimensiuni L= 40,0; W= 20,0; D= 16,0 cm;
greutatea: 2,8 kg;
latime maxima punga/rola 30 cm.
Pachetul contine: aparat de vidat Laica VT3120 Professional, o rola (20×500 cm), o rola (28×500 cm), furtun pentru vidarea recipientelor, cutter pentru taiat role integrat in carcasa, garantie (2 ani), manual de utilizare in lb. romana.

Aparatul de vidat Laica se poate folosi cu urmatoarele comsumabile: 
orice punga sau rola marca Laica, latimea maxima a pungii fiind 30 de cm; pungile refolosibile VT3506 si VT3507;
caserola petru marinare VT3304.
Ambalarea in vid – descrierea procedeului:
Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.
Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.
In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
Avantajele ambalarii alimentelor in vid:

Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;
Economiseste spatiu in frigider;
Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.

Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:

Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC)
Timp de conservare in conditii normale de depozitare
Timp de conservare dupaambalare in vid

Carne
4-5 luni
15-20 luni

Peste
3-4 luni
12 luni

Legume
10 luni
18-24 luni

 

Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC)
Timp de conservare in conditii normale de depozitare
Timp de conservare dupaambalare in vid

Carne cruda
2-3 zile
6-9 zile

Peste proaspat
1-3 zile
4-5 zile

Vanat
2 zile
6 zile

Salam feliat
4-6 zile
22 zile

Salam
7-14 zile
25-40 zile

Cascaval
6-20 zile
25-60 zile

Legume
1-4 zile
8-10 zile

Fructe
5-8 zile
10-14 zile

Paste/Orez/Lasagna
2-3 zile
6-9 zile

Carne gatita
3-4 zile
10-15 zile

Dulciuri, deserturi
5 zile
18-20 zile

 

Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC)
Timp de conservare in conditii normale de depozitare
Timp de conservare dupa ambalare in vid

Paine
2 zile
6-8 zile

Biscuiti
4-5 luni
12 luni

Paste/orez
6 luni
12 luni

Faina
4 luni
12 luni

Cafea
3 luni
12 luni

Ceai
5 luni
12 luni

Fructe uscate
4 luni
12 luni

Parerea cumparatorilor
0
0 pareri
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
Reviews

Inca nu exista nici un review pentru acest produs. Daca l-ai folosit, te invitam sa il lasi tu pe primul.

Scrie un review pentru acest produs

Produsul pentru care scri review este “Pachet PROMO: Aparat de ambalare in vid Laica VT3120 Profesional + 15 pungi de vidat 25 x 30 cm”

0

TOP

X