Aparat de ambalare in vid Laica VT3118 Power Plus
lei664.99
Aparat de ambalare in vid Laica VT3118 Power Plus
lei664.99
Aparat de ambalare in vid Laica VT3118 Power Plus
Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3118 Power Plus.
Aparatul de vidat Laica VT3118 absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic.
Laica VT3118 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere.
Comandarea functiilor se face de la cele 7 taste cu functie touch prin atingere, fara apasare.
Puterea de aspiratie se poate selecta intre cele doua moduri de vacuum: normal sau delicat.
Puteti opta pentru 3 tipuri de sigilare a pungii pentru alimente uscate, umede sau ude.
Aparatul de vidat Laica VT3118 este dotat cu functia de marinare rapida.
Pentru o utilizare mai usoara, aparatul de vidat Laica VT3118 este prevazut cu compartiment pentru pastrarea rolei si cutter pentru o taiere facila a rolei la dimesiunea potrivita.
Utilizarea aparatului:
Tasta „VACUUM”: apÄsând aceastÄ tastÄ puteÈi selecta puterea de aspiraÈie a aparatului: GENTLE pentru alimente delicate Èi fragile, NORMAL pentru toate celelalte alimente. Tasta „FOOD”: apÄsând aceastÄ tastÄ puteÈi selecta tipul de lipire al aparatului: DRY pentru alimente uscate care au nevoie de timp scurt de sigilare Èi MOIST pentru alimente umede care conÅ£in lichide.
Tasta „AUTOMATIC”: aparatul va selecta automat ciclul de aspiratie Èi sigilare a pungii.
Tasta âSEALâ: dacÄ apÄsaÅ£i aceastÄ tastÄ aparatul va efectua sigilarea; se blocheazÄ aspirarea aerului Åi punga este sigilatÄ Ã®n mod automat.
Tasta âSTOPâ: aceastÄ tastÄ blocheazÄ funcÅ£ia selectatÄ anterior.
Tasta âCANISTERâ: apÄsând aceastÄ tastÄ aparatul va incepe ciclul de vidare pentru recipiente.
Tasta âMARINATEâ: apÄsând aceastÄ tastÄ aparatul va incepe ciclul specific pentru marinare rapidÄ.
In cazul alimentelor fragile, utilizatorul poate comanda, oricand considera necesar, oprirea procedeului de vidare si sigilarea pungii prin apasarea tastei SEAL.
Aparatul de vidat este dotat cu camera de colectare a lichidelor pentru a permite eliminarea eventualelor lichide in exces.
Compresorul are o capacitate maxima de aspiratie de 18 litri/minut.
Poate vida hrana umeda si alimente uscate.
Aparatul de vidat Laica VT3118 Power Plus vine pregatit cu:
5 pungi pt. alimente de 20 x 30 cm;Â o rola de dimensiuni 20 x 200 cm.
Laica VT3118 Power Plus este in garantie timp de 2 ani.
Specificatii tehnice:
debit de aer 18 l/min;Â putere compresor 120W;
putere de aspirare -800 mbar;
alimentare la priza;
dimensiuni L= 40,0; W= 21,0; D= 10,0 cm;
greutatea: 2,2 kg;
latime maxima punga/rola 30 cm.
Pachetul contine: aparat de vidat Laica VT3118, 5 pungi (20×30 cm), o rola (20×200 cm), furtun pentru vidarea recipientelor, cutter pentru taiat role integrat in carcasa, garantie (2 ani), manual de utilizare in lb. romana.
Aparatul de vidat Laica se poate folosi cu urmatoarele comsumabile:
orice punga sau rola marca Laica, latimea maxima a pungii fiind 30 de cm;Â pungile refolosibile VT3506 si VT3507;
caserola petru marinare VT3304.
Ambalarea in vid – descrierea procedeului:
Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.
Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.
In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
Avantajele ambalarii alimentelor in vid:
Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;
Economiseste spatiu in frigider;
Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.
Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:
Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC)
Timp de conservare in conditii normale de depozitare
Timp de conservare dupaambalare in vid
Carne
4-5 luni
15-20 luni
Peste
3-4 luni
12 luni
Legume
10 luni
18-24 luni
Â
Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC)
Timp de conservare in conditii normale de depozitare
Timp de conservare dupaambalare in vid
Carne cruda
2-3 zile
6-9 zile
Peste proaspat
1-3 zile
4-5 zile
Vanat
2 zile
6 zile
Salam feliat
4-6 zile
22Â zile
Salam
7-14 zile
25-40Â zile
Cascaval
6-20 zile
25-60Â zile
Legume
1-4 zile
8-10Â zile
Fructe
5-8 zile
10-14Â zile
Paste/Orez/Lasagna
2-3 zile
6-9Â zile
Carne gatita
3-4 zile
10-15Â zile
Dulciuri, deserturi
5 zile
18-20Â zile
Â
Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC)
Timp de conservare in conditii normale de depozitare
Timp de conservare dupa ambalare in vid
Paine
2 zile
6-8 zile
Biscuiti
4-5 luni
12 luni
Paste/orez
6 luni
12 luni
Faina
4 luni
12 luni
Cafea
3 luni
12 luni
Ceai
5 luni
12 luni
Fructe uscate
4 luni
12 luni
Parerea cumparatorilor
Reviews
Inca nu exista nici un review pentru acest produs. Daca l-ai folosit, te invitam sa il lasi tu pe primul.
Scrie un review pentru acest produs