Aparat de ambalare in vid Laica VT3117

lei370.00 lei296.00

Aparat de ambalare in vid Laica VT3117

Cantitate
Compara
Categorie:

Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3117.

Aparatul de vidat Laica VT3117 absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic.

Laica VT3117 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere.

Utilizarea aparatului:

Tasta “ASPIRAZIONE”: apăsaÅ£i această tastă pentru a selecta puterea de aspirare a aparatului în funcÅ£ie de tipul de aliment pe care trebuie să îl ambalaÅ£i: aspirare „NORMALE” (“NORMALĂ”): potrivită pentru toate celelalte tipuri de alimente; aspirare “DELICATA” (“DELICAT”): potrivită pentru alimente delicate şi fragile cum ar fi fructele şi legumele. Tasta „ALIMENTI” (“ALIMENTE”): apăsaÅ£i această tastă pentru a selecta timpul de sigilare al aparatului în funcÅ£ie de tipul de aliment pe care trebuie să îl ambalaÅ£i: alimente „SECCHI” (“USCATE”): cum ar fi pâinea, pastele, biscuiÅ£ii şi produse similare care necesită un timp de sigilare redus; alimente „UMIDI” (“UMEDE”): cum ar fi fructele, legumele etc., toate alimentele care conÅ£in lichide şi au un grad înalt de umiditate şi necesită prin urmare un timp de sigilare mai mare.
Tasta “SALDA”: dacă apăsaţi această tastă aparatul va efectua sigilarea; se blochează aspirarea aerului şi punga este sigilată în mod automat.
Tasta “AUTO”: dacă apăsaţi această tastă maşina va efectua automat ciclul de aspirare şi sigilare a pungii.
Tasta “STOP”: dacă apăsaţi această tastă când maşina este în funcţiune, veţi opri funcţia selectată anterior.
Compresorul are o capacitate maxima de aspiratie de 12 litri/minut.

Putere de aspirare: -800 mbar.

Preesiune de vacuum variabila: normala sau delicata.

Poate vida hrana umeda si alimente uscate.

Aparatul de vidat Laica VT3117 vine pregatit cu:

5 pungi pt. alimente de 20 x 30 cm; o rola de dimensiuni 20 x 200 cm.capacitate
Laica VT3117 este in garantie timp de 2 ani.

Specificatii tehnice:

debit de aer 12 l/min; putere compresor 110W;
presiune de vacuum ajustabila;
putere de aspirare -800 mbar;
alimentare la priza;
dimensiuni L= 35.5, W= 14.6, D= 7.6 cm;
greutatea: 1,2 kg;
latime maxima punga/rola 28 cm.
Pachetul contine: aparat de vidat Laica VT3117, 5 pungi (20 x 30 cm), o rola (20 x 200 cm), garantie (2 ani), manual de utilizare in lb. romana.

Aparatul de vidat Laica se poate folosi cu orice pungi sau role Laica, latimea maxima a pungii fiind 30 de cm., precum si impreuna cu pungile refolosibile VT3506 si VT3507.Ambalarea in vid – descrierea procedeului:
Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.
Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.
In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
Avantajele ambalarii alimentelor in vid:

Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;
Economiseste spatiu in frigider;
Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.

Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:

Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC)
Timp de conservare in conditii normale de depozitare
Timp de conservare dupaambalare in vid

Carne
4-5 luni
15-20 luni

Peste
3-4 luni
12 luni

Legume
10 luni
18-24 luni

 

Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC)
Timp de conservare in conditii normale de depozitare
Timp de conservare dupaambalare in vid

Carne cruda
2-3 zile
6-9 zile

Peste proaspat
1-3 zile
4-5 zile

Vanat
2 zile
6 zile

Salam feliat
4-6 zile
22 zile

Salam
7-14 zile
25-40 zile

Cascaval
6-20 zile
25-60 zile

Legume
1-4 zile
8-10 zile

Fructe
5-8 zile
10-14 zile

Paste/Orez/Lasagna
2-3 zile
6-9 zile

Carne gatita
3-4 zile
10-15 zile

Dulciuri, deserturi
5 zile
18-20 zile

 

Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC)
Timp de conservare in conditii normale de depozitare
Timp de conservare dupa ambalare in vid

Paine
2 zile
6-8 zile

Biscuiti
4-5 luni
12 luni

Paste/orez
6 luni
12 luni

Faina
4 luni
12 luni

Cafea
3 luni
12 luni

Ceai
5 luni
12 luni

Fructe uscate
4 luni
12 luni

Parerea cumparatorilor
0
0 pareri
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
Reviews

Inca nu exista nici un review pentru acest produs. Daca l-ai folosit, te invitam sa il lasi tu pe primul.

Scrie un review pentru acest produs

Produsul pentru care scri review este “Aparat de ambalare in vid Laica VT3117”

0

TOP

X