Aparat de ambalare in vid Laica VT3112

lei270.00 lei216.00

Aparat de ambalare in vid Laica VT3112

Cantitate
Compara
Categorie:

Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3112.

Aparatul de vidat Laica VT3112 absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic.

Laica VT3112 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere.

Utilizarea aparatului:
Butonul pornire/oprire. Prin apasarea acestui buton:
Dispozitivul realizeaza automat vidarea si sigilarea pungii.
Dispozitivul realizeaza sigilarea pungilor (functia de lipire a pungilor), daca se utilizeaza rola
Acest buton se apasa prin presiunea exercitata de capacul inchis, incepand imediat aspirarea aerului si etansarea pungii.
Compresorul are o capacitate maxima de 9 litri/minut.

Aparatul de vidat Laica VT3112 are in pachet 10 pungi pt alimente de dimensiune 22 cm x 30 cm. 
Laica VT3112 este in garantie timp de 2 ani. 
Specificatii tehnice:

capacitate max 9 l/min; putere compresor: 90W;
putere de aspirare: 750 mbar;
alimentare la priza;
dimensiuni 370 mm (L) x 140 mm (A) x 74 mm (H);
latimea maxima a pungii: 300 mm;
greutatea: 1,3 (kg).
Pachetul contine: aparat de vidat Laica VT3112, 10 pungi (22 x 30 cm), garantie (2 ani), manual de utilizare in lb. romana.

Aparatul de vidat Laica se poate folosi cu orice pungi sau role marca Laica.Ambalarea in vid – descrierea procedeului:
Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.
Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.
In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
Avantajele ambalarii alimentelor in vid:

Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;
Economiseste spatiu in frigider;
Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.

Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:

Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC)
Timp de conservare in conditii normale de depozitare
Timp de conservare dupaambalare in vid

Carne
4-5 luni
15-20 luni

Peste
3-4 luni
12 luni

Legume
10 luni
18-24 luni

 

Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC)
Timp de conservare in conditii normale de depozitare
Timp de conservare dupaambalare in vid

Carne cruda
2-3 zile
6-9 zile

Peste proaspat
1-3 zile
4-5 zile

Vanat
2 zile
6 zile

Salam feliat
4-6 zile
22 zile

Salam
7-14 zile
25-40 zile

Cascaval
6-20 zile
25-60 zile

Legume
1-4 zile
8-10 zile

Fructe
5-8 zile
10-14 zile

Paste/Orez/Lasagna
2-3 zile
6-9 zile

Carne gatita
3-4 zile
10-15 zile

Dulciuri, deserturi
5 zile
18-20 zile

 

Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC)
Timp de conservare in conditii normale de depozitare
Timp de conservare dupa ambalare in vid

Paine
2 zile
6-8 zile

Biscuiti
4-5 luni
12 luni

Paste/orez
6 luni
12 luni

Faina
4 luni
12 luni

Cafea
3 luni
12 luni

Ceai
5 luni
12 luni

Fructe uscate
4 luni
12 luni

Parerea cumparatorilor
0
0 pareri
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
Reviews

Inca nu exista nici un review pentru acest produs. Daca l-ai folosit, te invitam sa il lasi tu pe primul.

Scrie un review pentru acest produs

Produsul pentru care scri review este “Aparat de ambalare in vid Laica VT3112”

0

TOP

X